Friday, August 3, 2012

Nak Bagitaww !!!

Kat sini saya nak bagitaw beberapa perkara.. kalau laa dia baca.. so , take note..

* Maafkan aku sebbab tak contax kau lepas hari tuhh , jangan pk lain2 , aku juz dahh segan dahh.. serioussslyy , apepon , aku tunggu text kau.. :)

* Memang aku dah malu tahap ngn kau , so , aku kena amek masa balik.. aku tak kesah , kita still kawan k..

* Bila pk balik , lawak seyhh aku , haha.. takpelarh.. abaikan perkara dulu , hope kau bahagia dengan life U , tayah nak masam sangat muka , Smila always..

* Memg Allah dah tentukan ape yg nak jadi , then , Insyaallah semua ne yang terbaik untuk aku.. aku hope kau bahagia weyh.. seriously..

* Kau baikk , thanxx atas segala-galanyaa.. n sorry kalu ter-misunderstood , besaa larhh.. perasaan manusia.. macam2 ragam..

* Thanxx jugak sebab dah penah bg ilmu kau kat aku dulu , thnxx sbb kenalkan ngn kawan2 kau yg bijak pandai..

* Thnxx jugak kalau kau penah doa ape2 kebaikan tuk aq..

* Aku mintak maaf sangat , kalau ada salah silap sepanjang kita berkawan..

That's all.. :))

 Aku mungkin  bukan kawan , rakan , sahabat yang baik , tapi aku cuba bagi semua kawan2 aku senang dengan aku , maafkan aku kalau tersilap perbuatan , terlanjur kata.. Yang baik itu datang dari Allah , dan seburuk-burukk perbuatan adalah datang dari aku.. Maafkan aku.. :')
























2 comments:

  1. haha...ok..i'll take note...perasan kejap,,,, :p

    ReplyDelete