Monday, July 2, 2012

Cintailah aku , sepenuh hati.. :D:D

Hoit... aku tataw la kenapa.. tapi lagu ne sentiasa ' stuck ' dalam kepala aku jaa.. haihh.. nak kata paa , aku bukan minat sangat lagu ne , tapi aku pon herann.. hahaha~.. Layan okehhh.. :D:D


video


Ari Lasso - Cintailah Aku Sepenuh Hati

Di dalam hatimu
T'lah aku temukan
Arti kebahagian

Bersama dirimu
Aku merasa berarti

Sanggupkah dirimu
Untuk bertahan
Hingga waktu tak berjalan

Mencintaiku
Walau bintangku tak terang

Reff:
Cintailah aku sepenuh hati
Sesungguhnya aku
Tak ingin kau pergi
Takkan mampu ku hadapi dunia ini
Betapa hidupku takkan pernah sama
Bila kau tinggalkan ku
Tetaplah disini saling memiliki
Selama-lamanya

Back to Reff
Tiada arti semua bila kau pergi

Genggamlah tangganku dan peluklah diriku
Saatku jatuh nanti menangis sepi

Cintailah aku sepenuh hati
Sesungguhnya aku
Tak ingin kau pergi
Cintailah aku sepenuh hati
Tak ingin kau pergi
Takkan mampu ku hadapi dunia ini
Tiada arti semua bila kau pergi




Ya Allah... Hati ini...~

hmmm.. mood jiwang pepagi neyhh.. sangatlahh borink.. Ya Allah.. hati aku.. aku still ta faham dengan hati aku sendiri.. aku tak faham.. kdang2 aku rasa oke , kadang2 aku rasa down sangt.. kenapa perlu eh semua ne..?? perlu ka aku moody.. Hmm~

Perlu ke aku pk semua nee.. wehh.. aku tak kuat wehh.. seyes.. adoi.. hmm.. aku harap sangat Ya Allah.. kuatkan hati aku..



Kalau hati da suka , buruk mana pon.. hati tetap kata ya kann.. ta faham wehh.. aku takott gilaa.. takot telepas orang yang kita suka , memg laa. kalau ad jodoh ada la kan.. semua tu urusan Allah.. tapi hati still takot.. bisikan Syaitan kahh..???

Ya Allah... Kau lepaskan hati ini , bagi la hati aku tenang Ya Allah.. aku ta larat dah nak tanggung semua ne.. :')






Aku tak pandai dah nak tipu hati aku.. aku tak larat dah.. aku rasa , malas ja nak open FB.. malas nk buka , sebab nak tengok hang jaa.. nak stalk hg.. padahal.. ta penting pon.. why..?? kenapa aku perlu macam tu..

Ya Allah , pelihara hati aku Ya Allah.. Cukup laa.. skit2 dah laa.. ta larat dah na tanggung semua ne.. Terima kasih Ya Allah.. :D:D





P/s: Sorry kawan2 mood jiwang pepagi cmne.. Juz nak pulihkan hati ne ja.. Sorry kalau ada typo or sumting eh.. thnxx sudi baca.. korang memg baikk.. :D:D