Thursday, June 28, 2012

Menunggu-mu.. :))

Hai3... errmm.. tengok tajokk.. dah mula nak jiwanggg laa kan.. okeeh.. serioussly.. aku nak jiwang skit subuh2 nee.. harap ta borink k.. hahahaha.. so , dengar cerita kedai kopi yang aku bakal nak tulis nee haa.. hahahaha~

wehhh.. hempa ada tak pengalaman crushhh2 nee.. haha.. mesti ada kan.. so ,sama laa aku.. haha.. aq banyak kot pgalaman suka gila kt wanita2 ne.. aku kalau minat kan.. fanatik.. haha.. aku minat dia , n dia sorng jaa.. mcm tu la aku.. n aku akn tggu dia.. :))




aku taktaw laa.. tapi mungkin aku ne jeniss mengharap gila.. tah laa.. aku pon ta faham diri aku kott.. okee.. memg ponn.. aku minat minah nee.. tah la mcm mna aku boleh teminat dia.. dlu aq suka2 ja.. kwn ja kan.. tp bila da rpt kn.. rasa lainn plak.. :PP

yelar kan.. bila kita da rpt, study sesama , sng nk jatuh hati kn, tmbh2 memg sblom kenal da ad feeling skit.. hadoi.. haha.. tah laa.. benda ne kdng2 oke.. tp bnyk bg skit hati jaa.. serioussslllyyy..





Perasaan suka kalau dah ada tu.. susah laa nk kekang.. haha.. rasa jeless ne tayah cakap la kan.. haha.. stalk habes-habesan r.. dari family , sampai ke kawan2.. ta kira la yg mna pon.. memg giler habes r stalk.. haha..

Tapi , bila stalk ne , memg mcm buat sakit hati laa kan.. baik ta payah.. haha~ kadang2 aku ada tpk kott.. aku rasa nyesall jumpa dia , kenal dia.. sbb aku asyik skit hati.. dulu laa.. skunk aku rasa oke sangat.. aku da relax n mula memahami.. mgkin aku semakin matang.. :))






haha.. aku semakin matang... mungkin.. dulu tah laa.. pengalamn aku suka orang ne banyak.. yaa.. dulu bila aku suka someone tu.. aku confess ja aku sukaa.. tp , banyak buat aku skit hati jaa.. haha.. mungkin pengalaman tu mengajar aku.. :))

aku bukan nak buat cerita sedih or else.. tp aku nak cerita.. pasal crushhh2 ne.. tayah la kita tnsion sangat sampai kita sakit hati.. aku nasehatkn.. kalau da minat.. biarlaa.. tayah gtw k.. skunk ne time kita tuk stdy dulu.. bg dpt apa yg kita nak.. :D:D






Alhamdulillah skunk.. jiwa aku tenang.. ta pk sangat hal-hal ne.. tp bila aku tengok dia.. rasa rindu tu ada laa.. bila tgok dia senyum depan kita , gelak.. memg ingat laa.. takpa.. jadikan kenangan..

dia la satu-satunya crusshh aku yang aq ta bgtaw lg yg aku suka dia.. haha.. aku suka sangat kott.. aq stalk gila2 punyaa.. haha~adoi.. bila aku pk balik.. lawak laa aku ne.. sebab sorng wanita.. aku jadi cm ne.. haha~.. Fakhri Fakhri..~ :PP






Aku tanak mengharap sangat.. aku tanak dahh.. aku ta kesah dia bukan dengan aku , dengan laki lain pon ta kesah.. tapi aku harap dia bahagia jaa.. smile always... :))

Apa yang aku boleh buat.. Berdoaa jaa.. Pray... aku nak dia jadi milik aku.. tp bukan skunk.. insyaallah.. kalau ad jodoh.. aku akn g minang dia.. aku harap aku ta berubah hati laa.. sebab aku rasa tenang sgt skunk..

Aku tataw laa , dekat U nnti mgkin dia akan jumpa orang lain.. tp , aku nak life yang lebih baik.. aku rasa.. aku nak bercinta lepas kawen.. lagi fun kan macam tuu... okee.. aku harapp.. dia jadi milik aku... :))





Perasaan aku.. sekarang.. mungkin.. untuk.. kamu.. sahaja... :)) aku tataw la cabaran dekat U macam mana.. tapi aku dah dpt pengalaman yang amat mematangkan aku.. lepas ne aku juz nak study,.. dan berharap dapat Ijazah kelas Pertama Insyaallah... aku tanak pk sebab ne... dan sebab itu I'll waiting for you.. just you.. :))

aku rasa sampai sini dulu ehh.. sory jiwang2 semua neyh.. kadang2 bila dah luah kat sni , rasa lega skit... Thnx eh sudi baca hensommm2 comel2 cantik2.. thnxx sangat.. :)) Hey crushhhh.. aku tataw la hang taw ke x aku suka hang.. tapi... Aku akan tggu hang selagi aku mampu.. ~ Alwaystwentysixth ~ :))





P/s : Sorry guys kalau post ne borink or something eh.. n sorry jugak kalau ad typo taww.. aku harap blogg aku neyh dpt mengenjoykan korang n bole dpt sdikit nasehat oke.. Have a nice day.. :))











3 comments:

  1. fuhh..aku penat stalker org..

    ReplyDelete
  2. wei kat u nanty mesty ang akan jumpa yg mcm2,,,xyah la pk lagi skrg nie,,,,nty kat u ang pilih lah yg mcm mana ang nak,,,,suma ada,,,,cuma perlu pndai2 pilih ja,,hahax

    ReplyDelete